Viskan Spabad

Viskan är en av Sveriges mest kända spamärken och är svensktillverkat. Fabriken ligger i Skene på västkusten och har tillverkat spabad i över ett decenium. Vi har sålt Viskan sedan starten 2014 och har under denna tiden lärt känna produkterna och företaget på djupet. Därför bestämde vi gemensamt att vi numer ingår som en av 4 butiker nationellt i Viskans Spacenter koncept. Detta innebär att vi visar stora delar av Viskans S-serie och V-serie i vår butik i Kalmar och vi är utvalda som exklusiv partner på ostkusten för Viskan spa.

Nedan kan ni klicka er in på Viskans kompletta modellutbud uppdelat på S-serie och V-serie.

Visa våra spabad från Viskans V-Serie!

V-Serien

V-serien är Viskans premiumserie med flertalet funktioner som gör spalivet lite lyxigare, ex olika massagefunktioner, utökat belysningspaket, avancerade reningsfunktioner och mycket annat.

Visa våra spabad från Viskans S-Serie!

S-Serien

S-serien är Viskans bas-serie. Baden är något enklare än V-serien och har något mindre utrustning. Dock ska man ha tydligt för sig att baden standardmässigt har väldigt bra utrustningsnivå.

Visa Viskans jubileumsbad!

Jubilerumsbad

Viskan fyller 10 år! Det firar vi med ett jubileumsbad - ett tystgående och kostnadseffektivt svensktillverkat spabad med plats för sex personer, varav en plats är en liggdel.