Locklyft till ditt Spabad

Spalock och nackkuddar är något som slits på ett spabad. Dessa detaljer är konstant utsatta för aggressiv miljö och behöver bytas efter en tid. Spalocket kan man avsevärt förlänga livslängden på genom varsam hantering och att man använder locklyft i stället för att man sliter och drar i remmar och band varje gång det ska tas av. Spalocket är dessutom tungt och genom en locklyft så sparar man både på locket och ryggen. Viktigt att tänka på är att man väljer en locklyft är  att de vilka modell som passar bäst för ditt spabad. Om spabadet ex är nedfällt i trall så behövs en panelskruvad locklyft medan om det står plant går alldeles utmärkt med en golvmonterad. Tänk på att det behövs ca 50 cm utrymme bakom spabadet för att den ska för plats. Nedan ser ni ett urval av våra locklyftar och vi fraktar snabbt fraktfritt över hela Sverige

Leisure Concepts CoverMate I

En av världens mest populära locklyftare är CoverMate. Den är lätt att installera, men ännu enklare att använda och har en modernt, elegant utseende för att komplettera alla typer av spabad.

  • Svart pulverlackerad, rost-fri konstruktion
  • Behöver så lite som 25 cm av fritt utrymme bakom spabadet
  • Ergonomiskt utformat för enkel användning
  • 12-punkters, 35,5 cm monteringssystem ger hög hållfasthet
  • Fungerar på nästan alla spa upp till 2,44 meter i bredd
  • Finns med förlängda svängarmar och utökade fästen för större spabad

Pris 3295 kr

BESTÄLL HÄRFri frakt i hela Sverige

Leisure Concepts CoverMate II Understyle

För dem som gillar att se lite mer av sin omgivning, då finns CoverMate II.

Med ett fästsystem som monteras lågt ner på spabadet vilar locket med CoverMate II betydligt lägre än med alla andra lyftare, för att få en maximal vy åt alla håll.

  • Black pulverlackerad, rost-fri konstruktion
  • Kräver bara 46 cm fritt utrymme bakom Spabadet
  • Fungerar på nästan alla spa upp till 2,44 meter i bredd
  • Understyle montaget gör att du inte behöver borra i badet

Pris 3395 kr

BESTÄLL HÄR Fri frakt i Hela Sverige

Viskan Locklyft 1

Detta är en locklyft där locket dras ut över armarna. Locklyften har plattor som skjuts in under badet för att stå stadigt på plats. När den ej används går armarna att vika in mot spabadets kant. Denna locklyft passar bra på spabad från Viskan.

Pris 1795 kr

BESTÄLL HÄR Fri frakt i hela Sverige

Viskan Locklyft 2

Den här locklyften som passar bra om ditt spabad står med sidorna fria. Plattor skjuts in under badet för att stå stadigt på plats. När locket ska tas av viks ena halvan över locklyftens arm och tippas sedan bakåt. Som bilden visar så hänger locklyften vid sidan av badet när du badar.

 

Pris 2795 kr

BESTÄLL HÄR Fri frakt i Hela Sverige

Viskan Locklyft 3

Denna locklyft passar på de flesta bad. Passar för spabad som står fritt eller nedsänkt i altanen. Lyften fästs i övre delen på panelen. När locket ska tas av viks ena halvan över locklyftens arm sedan tar locklyften tyngden och lyfter locket bakåt. Viskan Locklyft 3 skapar även insynsskydd så en bra locklyft för er som har en trädgård med mycket insikt.

 

Pris 3495 kr

BESTÄLL HÄR Fri frakt i hela Sverige

Butik i Kalmar

Öppettider:
Tis-Fred 11.00-17.00
Lördag 10.00-14-00

Adress:
Trångsundsvägen 2 392 39 Kalmar

Telefon:
0480-41 12 01

E-post:
info@calmarsundspool.se