DYNASTY SPAS

Spabadcenter är en av de första Återförsäljarna i Sverige som fått förtroendet att sälja Dynasty Spas. Dynasty spas är nya i Sverige men är en välkänd aktör internationellt och tillhör en av de största märkena i världen. Med innovation och teknik i framkant samt goda möjligheter för service och eftermarknad gör att märket passar bra in i vår filosofi om att leverera endast de bästa alternativen till våra kunder. Vi visa Dynasty spas i våra butiker i Kalmar och Karlskrona

Pris 104 900 kr

Dynasty Club 7

Ett prisvärt spabad med plats för upp till 6 personer. För den mindre familjen eller paret som värdesätter kvalitet och prestanda

MER INFORMATION

                                                                                          Pris 124 900 kr

Dynasty Leeward

Ett bad för den lite mer kräsne mindre familjen eller paret som söker rikligt med utrustning och plats för 5 badande. kvalitetskomponenter i toppklass i detta badet.

MER INFORMATION

Pris 134 900 kr

Dynasty Windward

Ett Stort bad för den stora familjen som är ute efter en lite lyxigare variant. Generöst baddjup och benutrymme gör att det får plats många badande i oliak längd.

MER INFORMATION

Pris 184 900 kr

Dynasty Rhapsody

Dynastys värsting heter Rahpsody. Om du nån gång vill stå ut med något Amerikanskt lyxigt lite år det vräkiga hållet, plus att du är ute efter bara det bästa funktionsmässigt, ja då är Rahpsody helt rätt!

MER INFORMATION

Butik i Kalmar

Öppettider:
Tis-Fred 11.00-17.00
Lördag 10.00-14-00

Adress:
Trångsundsvägen 2 392 39 Kalmar

Telefon:
0480-41 12 01

E-post:
info@calmarsundspool.se