Här nedan kan ni se vad våra kunder tycker om oss:

 

Tanja Lundin Kallinge

“Vi kollade runt på flertalet butiker innan vi besökte SpabadCenter. Vi fick ett gott intryck och deras koncept Badklart® passade oss utmärkt. I efterhand tycker vi att det var helt rätt val och vi rekommenderar SpabadCenter varmt.”

 

Patrik Johansson Färjestaden

“Jag besökte Spabadcenter av en slump första gången och föll för en av deras större modeller. Jag är supernöjd med bemötande och service. Jag rekommenderar Spabadcenter till alla som badar hemma hos mig”

 

David Palsten Norrköping

“Jag hittade Spabadcenter via nätet och kontaktade dem via telefon. Jag fick omedelbart ett bra intryck av deras butik och de kunde svara på mina frågor på ett förtroendeingivande sätt. Jag har nu beställt spabadet och allt har fungerat problemfritt”

 

Magnus Sjöö Örebro

“Jag hade letat efter spabad en längre tid men hade svårt att bestämma mig.. Jag hittade Spabadcenter via Google och fick svar på mina frågor samt att de hade ett stort sortiment av olika märken att välja mellan. Jag gjorde beställning och fick hjälp med frakt och kranlyft. Jag ger Spabadcenter högsta betyg i kundbemötande “

 

Joakim Dekker Kalmar

“Kan varmt rekommendera Spabadcenter!! Riktigt bra service och hjälp av Kent Spadoktorn!”

 

Martin Hjalmarsson Lindsdal

“Köpte ett spabad av Spabadcenter i våras. De hjälpte mig med allt från frakt till installation. Jag badar flera ggr i veckan och kan varmt rekommendera Spabadcenter”

HITTA HIT

SpabadCenter i Norden AB

Törnebyvägen 3
392 41 Kalmar

Butik i Kalmar

Öppettider:
Tis-Fred 11.00-17.00
Lördag 10.00-14-00

Adress:
Trångsundsvägen 2 392 39 Kalmar

Telefon:
0480-41 12 01

E-post:
info@calmarsundspool.se